ZNECKBAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 750 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zneckbar. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 18:11 Snel en warm afgeleverd door vriendelijke bezorger. Prima snackbar!
30 sep 2022 om 18:25 Top !
25 sep 2022 om 9:52 heerlijk gegeten bezorger was er ook snel zeker een aanrader en heerlijke patat kom hier vaker en personeel is zeer klantvriendelijk een dikke 10
24 sep 2022 om 21:35 Heerlijk !
24 sep 2022 om 15:50 Was snel bezorgt en vriendelijke bezorger !
24 sep 2022 om 13:07 Malse burgers en goeie friet!
24 sep 2022 om 12:30 Oprecht super lekkere hotwings en patat goed gebakken. Snel en warm geleverd! Herhaling vatbaar vaker hier bestellen voortaan :)
24 sep 2022 om 12:29 hotwings en wat kippetjes erbij besteld. Heerlijk en krokant. Ik zal zeker vaker hier kippetjes bestellen.
23 sep 2022 om 10:43 Buffelo kippetjes besteld, deze waren niet goed gebakken, gewoon rauw van binnen! Jakkes! Veel te duur en slechte kwaliteit! Voor een paar rauwe kippetjes en patatjes hebben wij anderhalf uur gewacht, terwijl wij om de hoek wonen!
23 sep 2022 om 6:25 Om 19.15 uur besteld, twee uur later nog niet bezorgd. Hier bestellen we niet meer.
16 sep 2022 om 22:54 Na anderhalf uur wachten de bestelling ontvangen, patat was niet lekker, 2 frikandellen speciaal besteld eentje met curry eentje met ketchup kreeg er 2 met curry, zonder vorkjes of iets, broodje kroket zonder mosterd erbij, geen servetten of iets...
14 sep 2022 om 20:03 Niks bijzonders at all, maar soms heb je daar gewoon zin in