ZNECKBAR

ZNECKBAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 709 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zneckbar. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:44 Lekkere snackbar, aardige mensen.
16 mei 2022 om 13:55 Altijd goed eten en top bezorging! Ga zo door
15 mei 2022 om 22:50 Snelle levering,lekker gegeten.
6 mei 2022 om 18:15 Smaak van het eten was niet te best. Burger zat niet veel smaak aan. Misschien was het deze keer..
2 mei 2022 om 15:29 Het eten was top! We hebben alleen geen milkshake gekregen waar we voor hebben betaald.. En helaas is dat al de 2de keer dat het gebeurd. Moet niet kunnen..
27 apr 2022 om 20:32 Bezorgtijden adnormaal lang( bijna 3 uur) en als je belt word er of niet opgenomen of gezegd ik weet het niet . Uiteindelijk zelf moeten ophalen terwijl de hele zaal leeg was .
24 apr 2022 om 20:23 Het eten was weer . De bezorger lachte weer vriendelijk en mijn zondag is een stuk minder zwaar door dit heerlijke avondmaal.
23 apr 2022 om 6:31 Bezorging was helemaal prima maar de rest.. patat was veelste doorgebakken. Extra saus besteld en niet gekregen. Hamburger van 4 euro zoveel, leek op een euroknaller van de mcdonalds.
9 apr 2022 om 15:14 Top service! Was (veel) later en keurig gebeld en extra'tjes aangeboden. Eten ook allemaal prima, maar wings wel iets te donker (en ik houd van goed doorbakken).
2 apr 2022 om 21:39 Oma’s frieten ‘uit een diepvrieszak’ Inplaats van vers gesneden Het was allemaal erg prijzig voor gewoon simpel snackbarfood Geprobeerd, was niet vies maar niet voor herhaling vatbaar.
29 mrt 2022 om 5:14 Keer op keer klasse! Stellen nooit teleur. Na de bestelling plaatsen werd ik netjes gebeld dat iets uitverkocht was en kreeg meteen een breed scala aan alternatieven aangeboden. Er was begrip en respect. Super goeie mensen. Eten was vers en lek 10/10
11 mrt 2022 om 14:52 Eten wordt altijd ruim optijd bezorgd en smaakt super! Personeel is er vriendelijk. Zeker één aanrader Groetjes vanuit de keet op Durgerdam